Krockreparationer Jan Nyberg i Raseborg

Även andra omfattande bilservice- och reparationstjänster

Firma Jan Nyberg i Raseborg utför krockreparationer med erfarenhet. Vi reparerar kollisionskador i samarbete med försäkringsbolag samt även direkt med privatpersoner. Vi reparerar skadan fullständigt, oberoende av fordon.

Reparation av plåt- och plastdelar

Vi riktar och reparerar plåtdelar med sakkunnig skicklighet. Vår erfarna plåtriktare klarar av att rikta plåt även på de mest krävande ställen. Vi får också bukt med rostskador. Reparation och svetsning av bilens plastdelar utförs också de professionellt. Oavsett om det är fel på stötfångaren eller resten av karossen, rättar vi till felet enligt behov.

Byte av vindruta

Vi byter ut vindrutor efter kollisioner eller som följd av skada från kraftiga stenskott. Vi rekommenderar reparation av även de minsta sprickor i tid, eftersom den skadade vindrutan alltid utgör en säkerhetsrisk i trafiken. Dålig sikt kan till och med orsaka olyckor. Om en olycka skulle inträffa, fungerar vindrutan i värsta fall inte som den är konstruerad för att fungera, det vill säga som en förstärkande faktor för själva karossen. Byt alltså ut den gamla vindrutan då det finns orsak till det!

Däckbyten

Byt smidigt däcken efter säsong och väglag. Det tar bara en stund, och så har du dina sommar-/vinterdäck tryggt och korrekt fastmonterade!

Andra bilservicetjänster - välkommen!

Krockverkstad Firma Jan Nyberg betjänar med mångårig erfarenhet. En sakkunnigt utförd reparation håller under många körkilometer. Som liten krockverkstad kan vi ta emot snabba reparations- och underhållsuppdrag. Be om mer information!

Kolarikorjaus autokorjaamo Tammisaari