Kolari­korjaus Jan Nyberg Raase­porissa

Myös muut auto­huolto ja -korjaus­palvelut kattavasti

Firma Jan Nyberg Raaseporissa toteuttaa kolarikorjausta kokemuksella. Korjaamme törmäysvauriot yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa sekä myös suoraan yksityishenkilöiden kanssa. Korjaamme vauriot kattavasti ajoneuvosta riippumatta.

Pelti- ja muovi­osien korjaus

Meiltä onnistuvat peltiosien suoristukset ja korjaukset ammattitaidolla. Kokenut peltikorjaaja suoristaa pellit ojennukseen vaativistakin kohdista. Myös ruostevauriot saavat meillä kyytiä. Auton muoviosien korjaus ja hitsaus tapahtuvat nekin osaavalla otteella. Olipa vikaa puskurissa tai muualla korissa, meiltä sujuvat korjaukset tarpeen mukaan.

Tuuli­lasin vaihdot

Suoritamme tuulilasin vaihdot niin törmäysten yhteydessä kuin kovien kiveniskujen seurauksena. Pienikin halkeama kannattaa korjata hyvissä ajoin, sillä vaurioitunut tuulilasi on aina turvallisuusriski liikenteessä. Huono näkyvyys voi olla jopa onnettomuuksien aiheuttaja. Pahimmillaan tuulilasi ei käyttäydy onnettomuushetkellä siten, kuin se on suunniteltu toimivan, eli koria jäykistävänä tekijänä. Vaihdata vanha tuulilasi siis aina kun havaitset siihen aihetta!

Renkaan vaihdot

Vaihdata keliin kuuluvat renkaat näppärästi alle. Pieni hetki, ja kesä- / talvirenkaat ovat jo turvallisesti ja oikein asennettuna alla!

Muut auto­huollot – tervetuloa!

Kolarikorjaus Firma Jan Nyberg palvelee vuosien kokemuksella. Ammattitaidolla tehty korjaus kestää kilometrejä mukavasti eteenpäin. Pienenä kolarikorjaamona pystymme taipumaan nopeisiinkin korjaus- ja huoltotoimenpiteisiin. Kysy lisää!

Kolarikorjaus autokorjaamo Tammisaari